Certificering en accreditatie

Voor onze evenementen keren wij aan het einde van de dag certificaten uit als bewijs van aanwezigheid. De certificaten worden alleen verstrekt indien u de gehele dag aanwezig was. De certificaten worden niet nagestuurd. Voor bij- en nascholing bij geregistreerde beroepen zal zoveel als mogelijk en wenselijk accreditatie worden verworven bij de specifieke registers.

Met het congres op dinsdag 12 februari 2019 werd een certificaat van deelname uitgereikt voor registratie bij het Schoolleidersregister PO (informeel leren) en/of Registerleraar.nl. 

Registerleraar.nl
Het lerarenregister bevindt zich momenteel in de overgangsfase van een vrijwillig naar een nieuw lerarenregister. Dit betekent dat er op dit moment geen nieuwe activiteiten meer worden gevalideerd. Aan het einde van de dag ontvangt u van ons een certificaat met daarop het aantal uren (6 RU). Met behulp van dit certificaat kunt u (mits u al geregistreerd staat bij het lerarenregister) dit zelf in uw registerdossier zetten. Meer weten? Kijk op: www.registerleraar.nl.

Registraties congres 'Passend onderwijs in 1 dag' 2018:

Logo registerleraar 2018  

Passend Onderwijs in 1 dag! 2018 met registratienummer I7TplByXhq is gevalideerd door de registercommissie. Het congres is met 6 RU (registeruren) opgenomen in registerleraar.nl.

 

      Het congres Passend onderwijs in 1 dag! 2018 is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres Passend Onderwijs in 1 dag! editie 2018 gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren. 


Registraties congres 'Passend onderwijs in 1 dag' 2017:

  Logo po congres 2017 Registerleraar
     
      Het congres 'Passend onderwijs in 1 dag' 2017 is gevalideerd door de registratiecommissie van registerleraar.nl met 6 RU (registeruren) en opgenomen in registerleraar.nl, onder het activiteitnummer: mEbK6yHLl2.
 
      Het congres Passend onderwijs in 1 dag! 2017 is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres Passend Onderwijs in 1 dag! editie 2017 gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren. 

 

Registraties congres 'Passend onderwijs in 1 dag' 2016:

  ExLrjX9nRy            

Het congres 'Passend onderwijs in 1 dag' 2016 is gevalideerd door de registratiecommissie van registerleraar.nl met 6 RU (registeruren) en opgenomen in registerleraar.nl, onder het activiteitnummer ExLrjX9nRy.

       

Het congres ‘Passend Onderwijs in 1 dag’ 2016 wordt vermeld als bron bij de professionaliseringsthema’s ‘In relatie staan tot de omgeving’, ‘Omgaan met verschillen’ en ‘Leidinggeven aan verandering’ van het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat de het congres ‘Passend Onderwijs in 1 dag’ gedeeltelijk aansluit bij de genoemde thema’s en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling op het thema via informeel leren.